domingo, 27 de abril de 2008

PROJECTES A SADERNES

Avui tocava ombra i riuet, Sadernes el desti , de fet hem pasat la nit alla .Al mati Iniciacio escalan amb les dones Eva ,Raquel i Maria avui a apres a assegurar , aprovada. Canviem i nem al Pont d'en Valenti , Ramon i Marco provan un projecte equipat per Nene . Marco en un intent trenca un lateral i el pas es fa imposible , Ramon creu 8c+ , pero no ha sortit .Ramon al projecte del Nene vaya pasitos bicho . Jo he provat Els Quatre Vents via que tenien montada per escalfar imagino i he aprofitat , en Lluis tambe la prova i m'ha volat uns quans metres mes del previst , no ha pasat res . Dos pegues cada un i la veritat es que la via et va consumin fins que arrives al repos , molt bo , pero encara hi ha teca fins a reunio.Molt guapa i recomenable. Nene s'ha endut el canto petat i el sikara aquets dies, diu que la linea es tota natural i seria una pena picar algun canto , mes feina per ell pero tindra recompensa segur . Molta gent avui per Sadernes la veritat es que s'estava molt ve , el riu ple , aigua cristalina i els que no escalaven de relax escoltant l'aigua baixar . Hem de tornar ja !!

4 comentarios:

Lluis Font Ramirez dijo...

Vaya volada!jajaj Kina via tan guapa, es brutal, a mes esta molt ben eqiupada. El proxim dia a Muerte amb la nyapa! Salut i kardalijimy!

Kiku dijo...

Tiu, hem vaig despistar una mica ,ja saps que aixo no hem pasa mai , sort que no va pasar res. Ha treballar resistencia , que al final de via fa molta falta!! Vinga ens veiem.

Mikel dijo...

sadernes el paraiso de roca aún tienes que conocer sectorazos. seguro que cae cuatre vents... a entrenar.muerte

morfu dijo...

EL DIA QUE VULGUIS QUEDEM I t'ENSENYO A FER LES GALERIES FOTOGRÀFIQUES. EL MEU TEL ES 678406130