martes, 17 de enero de 2012

1r OPEN D'ESCALADA ESPORTIVA GOLEM


El dia 21 de Gener de 2012 tindrà lloc a la Sala Golem el 1r Open d'escalada esportiva GOLEM.
Altre vegada desde GOLEM escalada & fitness promocionem la competició oberta 'OPEN' per tal d'apropar a tothom un dia de festa amb un esport que cada cop té més adeptes. Vies de tots els graus i morfologies equipades per grans escaladors ens asseguraran la diversió.

El preu de participació, 10 € per als socis de la sala Golem i 17 € per la resta de participants, inclou una samarreta de l'open, beguda, fruita i la participació del sorteig de material.

De 10:00 a 18:00 classificatòries

Tots els escaladors tindran 8 hores per intentar encadenar el màxim de vies possible. Cada participant tindrà un total de tres intents per via, cada cop que algú caigui en un pas contarà com a intent i s'haurà de baixar a terra per tornar a iniciar la via o canviar a una altre. El control es realitzarà mitjançant les cartilles de puntuació on cadascun dels participants anotara les vies encadenades i els intents que ha fet.

De 18:00 a 19:00

Una petita pausa per al recompte de les puntuacions i equipar les vies de la final on els millors lluitaran per emportar-se la victòria.

De 19:00 a 20:00

Celebració de la final de l'Open a dues vies que decidiran el guanyador/a.

A partir de les 20:00

Finalització de la festa i sorteig de material.

Inscripcions aquí.


No hi podeu faltar.

No hay comentarios: