jueves, 2 de agosto de 2012

EL PATI DE CASA

Aquest és un petit resum de l'activitat dels últims dies. 
Començarem parlant de la última creació del nostre company Gil al Castell de les Dames amb una nova linea batejada amb el nom de El Pati de Casa 7a+. Aquesta via comparteix entrada amb Nanses Ganses i després continua cap a l'esquerra. La via segueix la tònica de les vies del Castell, llarga i amb preses agraides tot i que hi ha alguna part on s'ha d'anar amb compte i podem dir que té dues seqüències que marquen la seva dificultat on els moviments son bastant obligats. Així doncs, ja tenim una altre via a la nostra disposició gràcies a la bona i gran feina feta pel fanàtic del Gil


També tornem a compartir uns dies a Cavallers en companyia del Gil i la Sara el Popi la Montse i la Jana. Molta calor per Cavallers però van caure vies com Ultracumba 7a a la Placa Xalmet i Mi Muñeca Preferida 7b a la Pared Inerte. 
D'aquí marxem cap a la Vall d'Aspe, envoltada d'un paisatge maravellós i molta tranquilitat on lescalada que predomina és la via llarga amb orientació sud. També trobem petits sectors d'esportiva com Le Rocher d'Esquit on varem escalar dos dies. Aquí trobem vies de totes les dificultats, nosaltres escalem al Milan vies com La dernière 6a, Albaracine 6a+, Jeanne 6b+, Fossile de Lierre 7b+( vaig caure a l'ultim pas dur) i L'Écaille 7a+. Un altre sector que visitem es Falaise du Parking (la Mâture). Escalfem amb Éphémère Beau-te de la Vie 6a+ on ho donem tot per fer aquesta via. Després provo Jeff se la Joue Banzaï 7a+ i serveix per confirmar que ens trobem a un altre món, tot és inhumà de dur. Decidim canviar anem cap a Benasque on escalem dos dies més, un al sector Aigüespases on trobem La Separa i Dos Largos. Aquí varem fer Plou i fa Sol 6a+, Mandibulas de Tiburon 6b de fisura, El Pere 6a molt bó i No me moleste Mosquito 7a a vista, amb picada de mosquit a la segona xapa. També visitem el sector Pleta dels Capellans, amb poques vies però llargues i amb uns canyardos considerables, aquí no varem triunfar.


Acavem la nostra estada a Benasque fen un pateillo fins al cim del Salvaguardia de 2738 mts amb unes vistes fantàstiques sobre el massís de la Maladeta i l'Aneto.

No hay comentarios: