miércoles, 24 de junio de 2009

LADILLA Y FOC D'ENCENALLS


Este lunes con Alberto nos acercamos a Sadernes , hacia tiempo que no escalabamos juntos y parece que ahora se esta poniendo fanatico con la cuerda . Estubimos en Castell s'espassa y probamos algunas vias , yo con intencion de rodar , al final hice a vista Ladilla 7a , muy bueno y Alberto casi lo saca en top.Al final bañito y para casa. Hoy hemos estado en El Brull , junto con Eva ,Roger y Ana . Para nosotros ha sido la primera visita . La verdad es que el muro esta muy bien y hay vias desde 6a hasta 8a .En algunas vias , la forma y el color de la roca me ha hecho pensar en el sector primavera de Siurana .Despues de hacer varias rutas me he liado con Foc d'encenalls 7a , que ha salido al segundo pegue .Buena ruta con algun paso que no he visto claro en el primer pegue , pero con una llegada a reunion muy disfrutona. Al final hemos acabado trinchados y nos volvemos para casa .Otra alternativa mas para escalar.

7 comentarios:

MarcM dijo...

Hey buenas! Que tal? como vas?
La prox vez que tireis a Sadernes, vete a la Cova del Bisbe i a la derecha de la Destroyer, hay dos vias nuevas. Hay una que se llama "Lliure" (7b) buenísssssimo!!! 35 m de escalada continuada fanática...haber si os gusta (lo abrió el Curby creo)
SALUT!

Lluis Font Ramirez dijo...

Joder tio pero si ja estas a tota maquina! Jo que em pensava que encara tenies el dit força malament , millor que aixi l'hi podras tornar tibar-li a muerte!

Salut i Kardalijimi!

Kiku dijo...

Que va Lluis , vaig fen amb molt cuidado pero ja m'ho passo be!! A veure si ens veiem i anem a tibar . A MUERTEEEE!!

Mikel dijo...

muerte...

K. dijo...

Bona tarda kiku, em dic Òskar, crec que no ens coneixem.

Escalo esporàdicament al Brull i un col.lega m'ha preguntat pel 8a d'allà. Em sabries dir quin on para? Conec les vies fàcils però no sé quin potser 8a ¿al final del sector esquerra potser?

¿I foc d'encenalls? On para, he llegit a caranorte que els noms i graus estan apuntats a les vies però jo mai he vist res d'això.

Avui passejant hem vist que hi ha un altre sector amb 6 vies o així més a la dreta dels tradiccionals (s'accedeix per una altra baixada)

Records i mercès

PD: si em pots contestar aquí:

http://oskar.madteam.net/ficha/#contacto

Kiku dijo...

Hola Oscar . Jo no conec gaire el sector , em va portar un colega i sobre Foc d'encenalls esta situada nomes arribar al sector , es de les primeres vies que es troben . El 8a que tu dius comparteix la mateixa entrada d'aquesta via i a la meitad s'en va a l'esquerra . Igual tu vas estar a un sector que l'hi diuen la Torre del guaita , no ho se . Aquest es un altre .

K. dijo...

Sí, tens raó, jo conec els dos sectors de la torre i després un altre més a la dreta.

Així hi ha un quart sector? Deu n'hi do!

Em podries explicar com arribar si no es massa molèstia? (si vols ho pots fer via missatge privat)

Motes gràcies